• 0

Новорічний банер з Новим роком

Новорічні банери – створіть святковий настрій з АМС Принт

Банер з Новим роком – оригінальне рекламне оформлення до свята

Із приходом зими усі з нетерпінням очікують свят. Прикрашені вітрини магазинів, фасади будинків, яскраві мерехтливі вогники створюють казкову атмосферу свята. Крім того, у святкові дні планується багато заходів. Поширити інформацію про них допоможуть новорічні банери. Новий рік – це відмінна можливість привернути увагу до своєї компанії, товару або послуги. Новорічний банер повідомить про святкову акцію, підвищить лояльність до бренда, сприятиме збільшенню обсягів продажу.

новорічні банери

 

Святковий банер може бути інформаційним та іміджевим. Головне завдання першого – надати більш детальну інформацію про рекламований продукт, а другого – створити позитивний імідж бренда.

Новорічні банери – реклама повинна бути стильною і якісною

Продумана рекламна кампанія – ефективний інструмент для залучення нових клієнтів і створення позитивного враження про ваш бренд. Тому друк новорічних банерів повинен виконуватися на високоякісних матеріалах із зображенням високої роздільної здатності.

Новорічні банери можуть друкуватися на:

  • банерній тканині – це щільне і міцне ПВХ-полотно з волокнами поліестеру, яке з одного або двох сторін покривається лаком;
  • банерній сітці – це міцний і водночас легкий матеріал із підкладкою з ПВХ білого кольору, що пропускає до 70% світла, є стійким до несприятливих зовнішніх факторів.

Тканинна основа може бути:

  • Blackout – непрозора тканина для двостороннього друку;
  • Frontlit – глянцевий світлонепроникний матеріал для нанесення зображення з одного боку;
  • Backlit – матеріал із світлорозсіювальною поверхнею.

друк новорічних банерів

Новорічні банери розміщують як всередині приміщення, так і зовні. На вулиці це може бути рекламна перетяжка, брандмауер, всередині – вивіски, виставкові стенди, брендвол та інші рекламоносії.

Святковий банер з Новим роком – Київ довіряє оформлення реклами AMS Print

Прикрасити фасад, інтер’єр приміщення в підготовці до прийдешніх зимових свят допоможуть новорічні банери. Яскраве повнокольорове зображення, стильний дизайн і якісний друк стовідсотково будуть помічені й оцінені оточуючими. Тому настільки важливо довірити виготовлення реклами професіоналам. Компанія АМС Принт понад десять років надає послуги широкоформатного друку, розробляє креативний індивідуальний дизайн для кожного замовлення.

Наші фахівці підберуть новорічний принт, розроблять концепцію святкового оформлення рекламного носія, порадять, який друк краще обрати залежно від місця розміщення конструкції. Ми використовуємо тільки якісні матеріали для друку новорічних банерів, які відмінно прослужать протягом усіх святкових днів.

Новорічні банери можна замовити за адресою: м Київ, вул. Пухівська, 2А, або зателефонувавши за контактними телефонами, вказаними на сайті. Усі деталі можна дізнатися у консультантів компанії, скориставшись формою зворотного зв’язку. Будемо раді допомогти вам у святковому рекламному оформленні!

Оставить комментарий