• 0

ТОП-3 ідеї як прикрасити вітрину магазину

Як прикрасити вітрину магазину до Нового року та інших свят

Новорічне оформлення вітрин – ефективне рішення для залучення уваги покупців

Із наближенням новорічних і різдвяних свят купівельна спроможність зростає в кілька разів. Водночас, стає сильнішою конкуренція серед компаній, які пропонують схожі товари і послуги. Як залучити нових клієнтів і вигідно презентувати свою фірму, бренд серед конкурентів? Без сумніву, у цьому допоможе святкове оформлення вітрин плівкою. Наклейка на вікна може донести до споживачів інформацію про знижки, акції, розпродаж, оригінальним способом презентувати товар, привернути увагу потенційних покупців до рекламованої продукції.

святкове оформлення вітрин

Вітрина вважається свого роду “обличчям” магазину, компанії, офісу. Тому дуже важливо, щоб рекламне оформлення було виконано якісно, адже найменший недолік може створити неприємне враження. Давайте розглянемо, як прикрасити вітрину до Нового року або іншого свята, які матеріали краще використовувати.

Новорічне оформлення вітрин – креативні рекламні ідеї

Один з найбільш популярних варіантів святкового оформлення – новорічні наклейки на вікна. Принт може наноситися на:

  • Перфоплівку OneWayVision – матеріал яскраво демонструє зображення, нанесене із зовнішнього боку, і чудово зберігає видимість завдяки безлічі маленьких отворів із внутрішнього;
  • Оракал – використовується для створення аплікацій. Кожна деталь зображення наноситься на матеріал і вирізається. В результаті створюється оригінальна композиція;
  • Плівку – зображення наноситься на поверхню дуже легко, матеріал передає повну палітру відтінків. Друк виконується на цільному полотні, якому потім надається потрібна форма за допомогою спеціального плоттера.

Створюючи наклейки сніжинки та інші декорації для новорічного оформлення вітрини, слід приділити особливу увагу кольору і освітленню. Для прикрас часто використовують відтінки, які асоціюються з Новим роком: білий, сріблястий, зелений, золотистий, синій. Подбайте про те, щоб новорічне оформлення вітрин було помітне не лише вдень, але й у вечірній час доби. Подумайте про використання підсвітки.

Святкове новорічне оформлення вітрин плівкою та наклейки на вікна

Рекламно-виробнича компанія АМС Принт пропонує креативне новорічне оформлення вітрин плівкою. Наші співробітники допоможуть створити незвичайний декор, який виділить ваш market-place серед конкурентів. Якщо у вас ще не сформувалася ідея, як можна прикрасити фасад будівлі, наші дизайнери ретельно продумають кожну деталь, щоб святкова рекламна кампанія сприяла збільшенню продаж. Оформлюючи замовлення у фірми АМС Принт, ви отримаєте професійну розробку концепції, продукцію, виготовлену з високоякісних матеріалів, швидку доставку і поклейку реклами. І все це за дуже вигідною ціною.

новорічне оформлення вітрин

Замовляйте новорічне святкове оформлення вітрин за телефонами, вказаними на сайті, або за адресою: м. Київ, вул. Пухівська, 2А. Деталі можна дізнатися у наших менеджерів через форму зворотного зв’язку.

Оставить комментарий